Monica Macovei despre Hrebenciuc: E îngrozitor să-ţi bagi copilul într-un dosar penal

| 28 oct, 2014

Candidatul independent la Preşedinţia României, Monica Macovei, a declarat marţi, la Galaţi, că este îngrozitor faptul că fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc şi-a implicat copilul într-un dosar penal şi l-a pus să facă infracţiuni.

,,Am un comentariu pentru Viorel Hrebenciuc, pentru că este îngrozitor să-ţi bagi copilul într-un dosar penal, să-l pui să facă infracţiuni. Copilul este ce ai tu mai sfânt pe lumea asta. Şi eu sunt mamă şi vrei ce-i mai bun pentru copilul tău şi în loc să-i asiguri o viaţă fericită, tu îi asiguri puşcăria şi îi distrugi viaţa. Deci, dacă nici copilul nu ţi-l iubeşti, atunci cum serveşti România sau românii? Deci, oameni ca Hrebenciuc, hrebenciucii, nu vor face nimic pentru români, pentru că nu-i iubesc', a spus Macovei.

Monica Macovei s-a aflat marţi într-o vizită electorală la Galaţi, unde a vizitat o fabrică de tricotaje şi s-a întâlnit cu alegătorii şi simpatizanţii săi pe strada Brăilei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ