CSAT şi-a aprobat raportul pe 2013 şi a decis trimiterea lui în Parlament

| 27 mar, 2014

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) şi-a aprobat, joi, raportul de activitate pe anul 2013 şi a decis să fie transmis Parlamentului.

'În finalul şedinţei CSAT, a fost analizat şi aprobat Raportul Consiliului Suprem de Apărare a Ţării privind activitatea desfăşurată în anul 2013 şi s-a decis trimiterea acestuia, aşa cum prevede legislaţia în vigoare, către Parlamentul României', se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

De asemenea, în cadrul şedinţei CSAT au fost analizate rapoartele de activitate ale instituţiile cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale în anul 2013 şi au aprobate principalele obiective ale acestor instituţii stabilite pentru anul 2014.

Administraţia Prezidenţială precizează că pe timpul şedinţei CSAT s-au mai abordat şi alte subiecte de interes pentru securitatea naţională.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ