Ce judeţ din România se pregăteşte de RĂZBOI

| 05 mar, 2014

Consiliul Judeţean (CJ) Botoşani are obligaţia de a întocmi, până pe 15 martie, bugetul de război, potrivit unei adrese transmise de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Botoşani.

Documentul, semnat de trezorierul şef Mihai Alexa, prevede că judeţul Botoşani are obligaţia de a prevedea în conturile sale o sumă de 900.000 de lei pentru situaţii de mobilizare sau război.

Solicitarea AJFP arată că întocmirea bugetului judeţului Botoşani pentru război este necesară în contextul în care România urmează să aprobe, în următoarea şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, bugetul de stat pentru război.

"Având în vedere că proiectul bugetului de stat pentru război urmează a fi prezentat pentru dezbatere şi aprobare CSAT, potrivit programului de activitate pe 2014, vă rugăm a ne transmite proiectele bugetelor locale până la data de 15 martie, analizate şi avizate de către Structura Teritorială pentru Probleme Speciale din judeţul Botoşani", se arată în adresa AJFP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ