Oraşul din România care dispune de PRIMUL parc pentru CÂINI din ţară

| 12 iun, 2014

Municipiul Botoşani dispune de primul parc pentru câini din România care este destinat proprietarilor de animale de companie.

Primarul Botoşaniului, Ovidiu Portariuc, a declarat că spaţiul destinat câinilor a fost amenajat la sugestia populaţiei, care s-a plâns de mizeria lăsată de animale, dar şi de lipsa de securitate a copiilor, care sunt nevoiţi să se joace în spaţii populate de patrupede.

'Cred că e o chestiune de normalitate, de civilizaţie. E un lucru care se găseşte peste tot în ţările civilizate. Am pornit şi din discuţiile avute cu cetăţenii, care au declarat că se confruntă cu o stare de nesiguranţă în ceea ce priveşte copii mici, care se joacă în parcuri, lângă animale. Astfel, am găsit această soluţie, care bucură ambele categorii', a afirmat Ovidiu Portariuc.

Parcul pentru câini a fost construit Primărie pe o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi şi a costat 70.000 de lei. Acesta dispune de bănci pentru proprietarii animalelor, dar şi de un loc special de unde pot fi procurate materiale de igienă, mănuşi şi saci pentru dejecţiile câinilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ