CSM a sesizat Inspecţia Judiciară după afirmaţiile Mariei Grapini legate de dosarul ICA

| 28 noi, 2014

Conducerea Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a sesizat Inspecţia Judiciară în vederea efectuării verificărilor necesare ca urmare a afirmaţiilor europarlamentarului Maria Grapini privind dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.

"Ca urmare a afirmaţiilor doamnei Grapini Maria, europarlamentar, făcute cu ocazia intervenţiei din sesiunea plenară a Parlamentului European de la Strasbourg, în cuprinsul căreia a declarat că doreşte '... să tragă un semnal de alarmă privind suspiciunile... cu privire la existenţa procesului politic şi cu privire la punerea în pericol a libertăţii presei...', indicând aspecte procedurale din dosarul denumit ICA, soluţionat de către Curtea de Apel Bucureşti, conducerea CSM (...) a sesizat Inspecţia Judiciară", se arată în comunicatul CSM.

CSM aşteaptă efectuarea verificărilor necesare pentru a stabili dacă şi în ce măsură a fost adusă atingere independenţei şi imparţialităţii judecătorilor şi procurorilor implicaţi în activitatea de soluţionare a dosarului menţionat, precum şi dacă a fost adusă atingere independenţei sistemului judiciar în ansamblul său.

Citeşte şi: Maria Grapini a vorbit despre Dan Voiculescu în PE: Procesul a fost incorect. Presa e în pericol

Tag-uri: csm, Maria Grapini
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 noi, 2014
anonim
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ