Cultul Iohannis sau cum se fac unii ziarişti de râs

| 25 noi, 2014

Din dorinţa de a se face preş în faţa preşedintelui ales, jurnaliştii de la Realitatea TV au gafat teribil, ajungând să publice ştiri false. Mai mult, excesul de zel al aşa-zişilor ziarişti i-a pus pe Klaus Iohannis şi staff-ul său în situaţia jenantă de a dezminţi informaţiile apărute.

Jurnaliştii cu neamţu’ în suflet anunţau luni, triumfalist, participarea lui Klaus Iohannis alături de Traian Băsescu la Consiliul European ce va avea loc în perioada 18-19 decembrie, precizând că preşedintele în exerciţiu doreşte astfel să-l familiarizeze pe urmaşul său cu întrunirile internaţionale.

Nici vorba de aşa ceva însă! Adevărul este că oricât şi-ar dori anumiţi ziarişti să-l ridice în slăvi pe noul preşedinte, în speranţa că vor primi şi ei ceva, nu ne puteam imagina că cei de la Consiliul European vor mai trage un scaun la masă şi pentru Klaus Iohannis, în condiţiile în care acesta îşi va prelua mandatul în mod oficial de abia pe 21 decembrie.

De altfel, chiar cei de la PNL au reacţionat, dezminţind informaţiile publicate de pseudo-jurnaliştii de la Realitatea, afirmând în mod clar că Iohannis nu va participa la Consiliul European din decembrie şi precizând totodată că preşedintele ales nu a primit vreo invitaţie în acest sens.

Citeşte şi: Rareş Bogdan, replică USTURĂTOARE pentru Victor Ponta

“Referitor la informaţia vehiculată în cursul acestei zile de unele instituţii media, conform căreia preşedintele ales al României, domnul Klaus Iohannis, ar urma să participe, împreună cu preşedintele în exerciţiu, domnul Traian Băsescu, la lucrările Consiliului European, din 18-19 decembrie 2014, de la Bruxelles, facem următoarele precizări: Domnul Klaus Iohannis nu a primit nicio invitaţie în acest sens. Preşedintele ales al României nu va participa la reuniunea Consiliului European care va avea loc în luna decembrie”, se arată într-un comunicat de presă al PNL.

Atitudinea slugarnică a “oamenilor de presă” care doresc să se pună bine pe lângă noul preşedinte a creat în definitiv prejudicii de imagine pentru însuși Klaus Iohannis.

Ce-i drept, ar fi fost amuzant să-l vedem pe preşedintele ales, dus de mâna de Traian Băsescu şi prezentat pe la mese oficialilor europeni, ca un ilustru necunoscut.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 noi, 2014
cantautor
Secta lui Ponta sau cum se fac unii ziarişti de râs -
De ce va pierde Iohannis turul II cu brio
Stefan Ionescu
05 Noiembrie, 13:37

Iohannis este un om lipsit de substanță și de conținut, fără program prezidențial, cu un trecut întunecat, care vrea să ajungă președintele României după o campanie rezumată doar la atacuri și la vizite în teritoriu, în care liderii ACL l-au purtat ca pe sfintele moaște, acesta aflându-se în imposibilitatea de a relaționa cu oamenii.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ