Iohannis: Este posibil ca PNL să aibă în 2015 majoritatea în Parlament şi să schimbe Guvernul

| 26 noi, 2014

Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, afirmă, într-un interviu pentru agenţia Reuters, că în următoarele săptămâni mai mulţi parlamentari ar putea abandona coaliţia de guvernământ a premierului Victor Ponta, într-un număr suficient pentru a duce la căderea guvernului anul viitor.

Iohannis susţine că rezultatul alegerilor prezidenţiale va duce la erodarea majorităţii de 65% controlate de social-democraţii lui Victor Ponta şi aliaţii lor.

'Toată lumea vrea să fie de partea câştigătoare. Prin urmare, este posibil ca în următoarele săptămâni sau luni să avem schimbări în Parlament', spune Iohannis, în interviul realizat marţi la sediul Partidului Naţional Liberal (PNL) de la Bucureşti.

'Aşadar, este posibil ca pe parcursul anului 2015 să avem o schimbare care va oferi Partidului Naţional Liberal o majoritate, pe care o va folosi atunci pentru schimbarea Guvernului', afirmă preşedintele ales.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 noi, 2014
MARIA
guvernare
adica sa vina cei de pe locul 2 si 3 ! cei care au venit cu o lege tampita care a dus la un Parlament cu aproape 600 parlamentari si s-a intrat si de pe locul 2 sau 3 !! E BINE DOMNULE IOHANNIS ??! E BINE ??!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ