Iohannis va avea o vizită în Republica Moldova şi una în SUA înainte de depunerea jurământului

| 25 noi, 2014

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, va face o vizită la Chişinău la finalul acestei săptămâni şi o altă vizită în Statele Unite ale Americii, înainte de depunerea jurământului în plenul Parlamentului şi exercitarea efectivă a mandatului, au declarat, marţi, surse oficiale.

Vizita lui Iohannis în Republica Moldova vine după ce în timpul campaniei electorale staff-ul ACL a făcut demersurile pentru o vizită la Chişinău, rămase însă fără rezultat.

Potrivit surselor citate, Iohannis se va afla vineri în Republica Moldova, unde va avea întrevederi cu preşedintele ţării şi cu premierul guvernului moldovean.

De asemenea, preşedintele ales ar urma să se deplaseze în Statele Unite ale Americii într-o vizită neoficială, înainte de depunerea jurământului din Parlament în calitate de preşedinte, pe 22 decembrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ