Replica DURĂ a Gabrielei Firea la afirmaţiile făcute de Klaus Iohannis

| 26 noi, 2014

Majoritatea parlamentară este solidă, iar schimbarea se poate face doar prin măsuri constituţionale, precizează purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, într-o declaraţie transmisă miercuri AGERPRES ca reacţie la afirmaţiile preşedintelui ales Klaus Iohannis.

''În legătură cu referirile preşedintelui ales privind o posibilă schimbare a majorităţii parlamentare, afirmăm că majoritatea parlamentară este solidă, aşa cum se poate constata. Iar schimbarea se poate face doar prin măsuri constituţionale, nu în alte moduri, şi nu prin declaraţii la tv. Aşteptăm planuri de preşedinte al tuturor românilor, nu comentarii de analist politic debutant'', subliniază Firea.

Iohannis a afirmat într-un interviu pentru agenţia Reuters că în următoarele săptămâni mai mulţi parlamentari ar putea abandona coaliţia de guvernământ a premierului Victor Ponta, într-un număr suficient pentru a duce la căderea Guvernului anul viitor.

El a susţinut că rezultatul alegerilor prezidenţiale va duce la erodarea majorităţii de 65% controlate de social-democraţii lui Victor Ponta şi aliaţii lor.

'Toată lumea vrea să fie de partea câştigătoare. Prin urmare, este posibil ca în următoarele săptămâni sau luni să avem schimbări în Parlament. (...) Aşadar, este posibil ca pe parcursul anului 2015 să avem o schimbare care va oferi Partidului Naţional Liberal o majoritate, pe care o va folosi atunci pentru schimbarea Guvernului', spune Iohannis, în interviul realizat marţi la sediul Partidului Naţional Liberal (PNL) de la Bucureşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 noi, 2014
Alina
„fecunda” lui Pandele
Fă „fecundo”, doar atâta te întreb: De ce ești „fă” ... și proastă?
26 noi, 2014
gigi
Prost esti u ,nu ii ajungi nici la genunchi lui firea ,prostovanul vostru se contrazice de la o zi la alta ,a spus ca nu vrea traseisti iar acum vine si spune ca asteapta fugari.Asta ati ales un bleg care face gafe si spune lozinci.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ