Cum a fost surprins Dacian Cioloş înainte de anunţarea Cabinetului! FOTO

| 15 noi, 17:17

Premierul desemnat Dacian Cioloş a mers, duminică, înainte de a-şi anunţa echipa de miniştri, în faţa clubului Colectiv, pentru a se reculege în memoria victimelor tragediei din 30 octombrie.

Dacian Cioloş a fost duminică la clubul Colectiv din Capitală, unde a spus o rugăciune și a aprins o lumânare în memoria celor care au murit în tragedia din seara de 30 noiembrie. A fost prima oară când premierul desemnat a ajuns la locul tragediei.

Citeşte şi:  E OFICIAL! Cum arată Guvernul lui Dacian Cioloş. "O treime dintre miniștri propuși sunt femei"

Sursa poza: vecinul

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În două săptămâni de la tragedie au decedat alte 28 de persoane, numărul victimelor ajungând, vineri, la 55.

Citeşte şi:  Raed Arafat: Numărul MORŢILOR în urma incendiului din Colectiv este posibil să crească

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 37 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă nouă au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia, unul în Franţa şi Loredana Dărescu în Germania.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ