Cum arată și ce poate face cel mai ieftin smartphone din lume, lansat de Nokia. FOTO/VIDEO

| 09 ian, 08:57

În timp ce mării producători se întrec în smartphone-uri performante, Nokia surprinde cu o telefon ieftin, cu design simplu, dar care are un avantaj imens.

Vrei un telefon normal sau un PC ultraperformant de buzunar? Microsoft vrea să profite de marea problemă a smartphone-urilor – bateria, și propune un telefon care se încarcă o singură dată pe lună! Nokia 215 costă doar 29 de dolari, dar are multe funcții de smartphone. Microsoft a pregătit aplicații pentru Facebook, Twitter, Yahoo Messenger sau Opera Browser și e perfect pentru cei care își cumpără acum primul telefon sau ca un telefon secundar de care nu trebuie să îți faci griji prea mari. Bateria ține o lună.

Noul telefon Nokia nu are 3G și e disponibil în variante cu una sau două cartele SIM. Varianta cu un singur SIM are timp de stand-by de 29 de zile, în timp ce varianta dual SIM oferă până la 21 de zile de stand-by.
Nokia 215 (2)
„Pentru cei care vor să vorbească, Nokia 215 le oferă până la 20 de ore de timp de conversație. E foarte ușor să navighezi pe internet, cu ajutorul browserului Opera și căutării de la Bing”, anunță Microsoft.

În pachet intră și MSN Weather, are bluetooth și posibilitate de conectare la căști sau speaker.

„Cu MP3 Player încorporat și radio FM, Nokia 215 te distrează până la 50 de ore, respectiv 45 de ore”, mai anunță Microsoft.

Și dacă toate astea nu erau de ajuns, noul Nokia vine și cu tehnologia SLAM, prin care două telefoane pot face schimb de fișiere dacă sunt apropiate. În plus, are și lanternă. Nokia 215 va fi disponibil în trei culori, verde, negru și alb, iar prima dată vor fi scoase la vânzare în Orientul Mijlociu, Africa, Asia și Europa, iar mai târziu în America de Nord, de Sud și Oceania.

Lansarea a fost programată pentru primul trimestru din 2015.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ