CUM arată ucigaşul lui BORIS NEMŢOV

| 02 mar, 08:36

Doi martori cheie în ancheta privind asasinarea opozantului rus Boris Nemţov l-au descris pe ucigaş ca fiind un bărbat cu părul scurt şi îmbrăcat în jeanşi şi un jerseu maro, relatează Sputnik.

În urma descrierii oferite de cei doi martori, poliţia caută un bărbat cu înălţimea de 170-175 de centimetri şi părul scurt, care purta jeanşi albaştri şi un jerseu maro.

Comitetul de Anchetă rus intenţionează să investigheze şi acţiunile tinerei Anna Duriţkaia care se afla cu Nemţov în noaptea în care acesta a fost ucis.

Potrivit Ministerului rus de Interne, Nemţov a fost ucis în centrul Moscovei vineri (28 februarie), la ora locală 23.40 (22.40 ora României), cu câteva focuri de armă trase asupra lui dintr-o maşină.

Pentru elucidarea rapidă a circumstanţelor în care a fost ucis opozantul, Comitetul rus de Anchetă a oferit o recompensă de aproximativ 50.000 de dolari pentru orice informaţie relevantă în acest caz. "Unităţile operaţionale care oferă sprijin pentru ancheta penală sunt pregătite să plătească o recompensă de trei milioane de ruble (peste 49.500 de dolari) pentru orice informaţie relevantă pentru investigaţie", se arată într-un comunicat.

Citeşte şi: VLADIMIR PUTIN: Mesaj de condoleanţe pentru mama lui Boris Nemţov

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ