Gafă monumentală în cazul NEMŢOV! Maşina cu care a fugit asasinul venea dintr-o excursie

| 02 mar, 09:54

Soferul masinii cu care se presupune că a dispărut de la locul crimei asasinul lui Boris Nemțov, s-a dovedit a fi fara legatura cu dosarul. Proprietarul masinii s-a prezentat la sectia de politie din districtul Zelenograd (aflat la 37 km de centrul Moscovei), dupa ce a aflat la televizor ca este suspectul principal in asasinarea opozantului rus, scrie LifeNews.

„Mi s-a spus că mașina mea este data în căutare și am decis imediat să merg la secția de poliție din apropiere” – a declarat proprietarul masinii, Oleg Koloev. El a adăugat că, în seara respectiva a fost într-adevăr cu copii intr-o excursie in Piața Roșie, și „apoi s-au intors spre casa pe podul Bolsoi Zamoskvoretski, spre Zelenograd.”

„Și dimineața mi-am văzut mașina la TV” – a povestit Koloev.

Amintim ca, duminică, poliția moscovita a anuntat stabilirea faptului că ucigașul lui Boris Nemțov a fugit de la locul crimei într-o mașină VAZ-21102 de culoare argintie, inmatriculata in Osetia de Nord.

Citeşte şi: CUM arată ucigaşul lui BORIS NEMŢOV

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ