Cum ne ajută apa pentru a da jos kilogramele în plus

| 20 dec, 2013

Este foarte populară indicaţia pe care toate televiziunile o amintesc aproape zilnic că trebuie sa bem doi litri de apa pe zi. Ca sa ai energie, ca sa ai o piele frumoasa, o digestie perfecta si un abdomen plat. Un alt efect interesant al consumului de apa este ca te ajuta sa slabesti.

Care sunt beneficiile mai puţin ştiute ale apei, conform bzi.ro.


1. Suprima pofta de mancare
Persoanele care beau multa apa nu au senzatia de foame tot timpul si rezista mai bine intre mese.

2. Reduce colesterolul
Apa are un impact drastic asupra colesterolului si reduce nivelul acestuia din sange. Iar efectul principal este ca slabesti mult mai usor.

3. Ajuta la tonifierea muschilor
Daca muschii tai sunt deshidratati, nu ti-i vei tonifia indiferent de cate exercitii fizice faci. Creste-ti consumul de apa si vei vedea diferente.

4. Stimuleaza digestia
Apa este esentiala pentru sistemul digestiv. Aceasta iti pune metabolismul in miscare si te ajuta sa elimini toxinele din intestine, elimina constipatia si te ajuta sa te simti plin de energie

5. Ajuta ficatul sa lupte cu toxinele
Ficatul metabolizeaza grasimile, iar asta este foarte important cand vrei sa slabesti. Insa pentru a face asta, are nevoie de multa apa. In caz contrar, le stocheaza, iar tu te alegi cu cateva kilograme in plus.

6. Te scapa de retentia de apa

Daca nu bei suficienta apa, corpul tau o retine de fiecare data cand are ocazia. Iar asta inseamna kilograme in plus, celulita si senzatia permanenta de balonare.

7. Elimina toxinele
Un corp suplu si sanatos este un corp fara toxine. Si nimic nu il curata mai bine decat apa, care spala tot sistemul digestiv si il purifica.

Tag-uri: apă, slabire, toxine
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ