Cum răspunde Liviu Dragnea atacului lansat de Alina Gorghiu. "Nu sunt pervers

| 01 sep, 12:25

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marţi, că nu vede "foarte bine" afirmaţiile Alinei Gorghiu cu privire la atitudinea social-democraţilor, dar acceptă că este nevoie de mai mult timp pentru ca încrederea între putere şi opoziţie să fie reclădită.

"Nu văd foarte bine (afirmaţiile Alinei Gorghiu - n.r.). (...) Eu nu sunt pervers, nu ştiu dacă a folosit cuvântul ăsta, sper să nu-l fi folosit, şi nici pesediştii în general. Am văzut o temere că ştie ce ne poate pielea nouă. Eu în continuare stau cu mâna întinsă şi sper să nu primesc pietre în cap de la cei cu care chiar vreau să lucrăm împreună", a spus Dragnea.

"Trec peste aceste declaraţii, trec şi peste atacurile asupra premierului Victor Ponta", a mai spus liderul PSD.

Dragnea a adăugat că înţelege dacă este nevoie ca încrederea dintre putere şi opoziţie să fie reconstruită. 

"Din partea mea nu e nicio problemă, numai să nu întârziem foarte mult. Poate dăm pe repede înainte acest proces de recâştigare a încrederii reciproce", a spus Dragnea, subliniind însă că el nu a venit la negocierile cu PNL "cu buzunarele pline de suspiciuni".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ