IOHANNIS şi PONTA s-au întâlnit marţi pentru a discuta un subiect fierbinte: Republica Moldova

| 01 sep, 13:11

Premierul Victor Ponta a precizat că marţi a avut o întâlnire de lucru cu preşedintele Klaus Iohannis având ca temă Republica Moldova, potrivit Agerpres.

"Întâlnire de lucru cu Preşedintele. Informat despre Republica Moldova. Consens - România rămâne cel mai hotărât susţinător al Moldovei", a scris premierul pe Twitter.

Premierul Victor Ponta a anunţat, joia trecută, la Chişinău, în cadrul unei vizite de lucru prelungirea acordului de ajutor nerambursabil pentru Republica Moldova.

Şeful Executivului a discutat, totodată, cu omologul său moldovean, Valeriu Streleţ, pe tema evoluţiilor şi a etapelor viitoare în realizarea proiectelor de interconectare energetică convenite prin Memorandumul interguvernamental semnat în luna mai.

Vizita premierului român la Chişinău a avut loc la invitaţia prim-ministrului Streleţ cu prilejul aniversării Zilei Independenţei Republicii Moldova, pe agendă fiind incluse şi întrevederi cu preşedintele Nicolae Timofti, precum şi cu preşedintele Parlamentului de la Chişinău, Andrian Candu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ