Cum s-a apărat Elena Udrea de ŞOBOLANII din închisoare

| 24 feb, 09:32

”Am fost dezbrăcată şi mi s-a luat sutienul”, ”da­că te spălai pe cap, nu aveai acces la feon”, ”am pus o sticlă de plastic la toaletă, pentru a mă feri de şobolani”. Aşa a descris ieri Elena Udrea, ”excursia” de 7 zile în celula arestului Poliţiei Capitalei, în faţa parlamentarilor veniţi să aprobe o nouă cerere de arestare a sa din partea DNA.

Acum două săptămâni vorbea ţanţoşă şi războinică despre comploturi şi promitea dezvăluiri, în faţa unui Parlament care o vedea la mititica, indiferent ce ar fi spus. A fost o formalitate urmarea: toate cele şase cereri ale DNA împotriva sa au fost acceptate iar ea a ajuns la închisoare. Elena Udrea a venit ieri să se apere de o nouă cerere de arestare formulată de DNA şi a vorbit din nou deputaţilor şi senatorilor.

Fosta deputată nu a mai avut nimic dintr-o războinică, nu a mai făcut semne în nici o parte a feţei, nu a mai atacat conducerea SRI sau DNA, pe Victor Ponta sau acoliţii săi. De data asta, a vorbit de şobolani, gândaci, colac la WC şi lipsa feonului în celulă

S-a apărat de şobolani cu o sticlă din plastic

”Dacă te speli pe cap curentul îţi poate da minim o răceală, dacă nu o pneumonie sau meningită. Pereţii celulei erau scorojiţi, geamurile nu se închideau”, s-a lamentat cea mai puternică femeie din politică. Speriată şi resemnată, Udrea s-a plâns că şi prietenele au părăsit-o şi au făcut turnătorii împotriva ei. ”Cererea de arestare se bazează pe denunţuri, unul dintre ele al prietenei mele, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, care acuzată de luare de mită, a decis că poate rămâne în libertate, dacă toarnă împotriva mea”. I-a luat la zor pe parlamentari, acuzându-i voalat de laşitate şi teama de DNA.

”Dacă eu, pe denunţuri, am putut să stau arestată preventiv o săptămână, acelaşi lucru li se poate întâmpla fiecăruia dintre voi, oricărui român”. Şi a încheiat apoteotic: ”Este clar că sunt o ţintă, sunt vânată sistematic, multe din acuzaţii sunt pur şi simplu minciuni, ale unora care încearcă să scape de propriile probleme cu legea, dând satisfacţie anchetatorilor şi făcând denunţuri”. Urmarea? Colegii deputaţi nu au fost impresionaţi şi au permis procurorilor DNA să o cerceteze şi să o aresteze în dosarul ”Gala Bute”.

Citeşte şi: Banciu, despre discursul Elenei Udrea din Parlament: I-a dat clasă lui Varujan

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 feb, 10:17
Liviu Raduta
LA MULTI ANI DE PARADIS .SA TE VEDEM LA CARAGIALE SATI DAM TIGARI PRIN GARD.ASA SATI AJUTE CEL DE SUS.
24 feb, 09:42
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ