ELENA UDREA, povestiri din arest: Am fost dezbrăcată, mi-au luat sutienul

| 23 feb, 16:40

Elena Udrea le-a vorbit deputaţilor şi despre condiţiile din arest.

Elena Udrea: "Nu ma voi da nici cu mir, nu voi citi nici acatiste, nu voi citi nici rugaciuni. Pe 10 februarie am fost retinuta. Am fost dusa in arest, am fost dezbracata, mi-au luat sutienul. WC-ul era turcesc, puneam un pet peste el sa nu vina sobolanii. Era curent, ne dadea sanse la o raceala. As fi vrut sa vin in catuse sa intelegeti mai bine ce inseamna", a spus Udrea.

Citeşte şi: Deţinuţii de lux, promisiuni din spatele gratiilor. Ce s-a ales de vorbele lor

Totodată, Elena Udrea spune că în arest poţi să răceşti foarte uşor.

ELENA UDREA: "Pereţi erau scorojiţi, geamul nu se închidea şi era mereu curent, iar dacă te spălai pe cap,  nu aveai acces la feon, ceea ce dă şanse minime pentru o răceală , dacă nu cumva chiar la pneumonie".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 feb, 18:19
Teodor
LOCURI DE MUNCA SIGURE SI LA INDEMANA ORICUI
LOCURI DE MUNCA SIGURE SI LA INDEMANA ORICUI!Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim detalii dupa ce trimiteti textul „INFO” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ