CUTREMURĂTOR! Mădălina Manole i-a apărut tatălui său în vis şi i-a spus cum a murit

| 10 iul, 18:27

Ion Manole o visează foarte des pe fiica sa, care îi transmite mai multe mesaje. Tatăl Mădălinei Manole nu-și găsește liniștea de când fiica sa a fost găsită fără suflare în vila sa din Otopeni, chiar de ziua ei de naștere, pe 14 iulie, în urmă cu cinci ani. Convins fiind că artista nu s-a sinucis, Ion Manole speră că adevărul va ieși la lumină și se va face dreptate.

Marcat atât de tare de decesul fiicei sale, tatăl Mădălinei le-a făcut mărturisiri cutremurătoare apropiaților. Acesta le-a spus că a visat-o pe artistă povestindu-i cum a murit!

”O visăm mereu. Mădălina nu lipseşte, e mereu prezentă în casa noastră. Mi-a povestit ce s-a întâmplat în acea noapte. S-a certat cu soacră-sa, aceasta a împins-o, a căzut pe scări şi s-a lovit mortal la cap. Ea a tras-o apoi jos, pe hol. El (n.r. soţul Mădălinei, Petru Mircea), nu era acasă, se afla în compania amantei. Când a venit, s-au înţeles ce să facă şi să spună că fata mea s-a sinucis. Apoi i-au turnat otravă pe gât. Eu unul nu aş mai putea intra acum în casa aia, în casa crimei, pe holul ăla, unde ea era într-o baltă de sânge”, a mărturisit Ion Manole, potrivit libertatea.ro.

 

Citeşte şi: Descoperirea care poate răsturna situaţia în cazul MĂDĂLINEI MANOLE: am găsit o convorbire telefonică după moartea sa

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ