DAN DIACONESCU, mărturii ZGUDUITOARE despre ultimele ore de libertate!

| 05 mar, 10:59

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv, ieri, la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru infracţiunea de şantaj, de către judecătorii de Curtea de Apel. Toţi apropiaţii lui au fost dărâmaţi la aflarea acestei veşti şi nimeni nu se aştepta la o asemenea  sentinţă.

Mario Diaconescu, fratele fostului şef OTV, a povestit despre felul în care s-a comportat acesta în ultima perioadă. 

”N-aveaţi cum să daţi de el. S-a ascuns, săracu'. Şi n-a mai răspuns nici la telefon ca să nu i-l asculte. A stat cu fetiţa, a vrut să fie mereu lângă ea. Ştiţi cât o iubeşte de mult. A preferat să nu iasă din casă. A zis că, dacă tace, e mai bine. Părinţii sunt dărâmaţi, nu se aşteptau. Părinţii sunt dărâmaţi, nu se aşteptau. Dan a sunat-o pe mama acum câteva minute şi cred că s-a predat sau urmează să se predea. Eu nici n-am apucat să vorbesc cu el azi. Abia am aflat sentinţa şi am vorbit cu ăi bătrâni să-i liniştesc. (...) Dan se aştepta să fie condamnat. Se aştepta la 7 ani de puşcărie. Că în România se poate orice. Presupun că ştiţi că e nevinovat, total nevinovat. Eu ştiu sigur că e nevinovat, iar părerea mea nu poate fi alta decât că totul este execrabil. E mânărie pe faţă, ce să mai zic. Unii pot spune că este politic, de când e Dan cu PP-DD, dar, altfel, e de la răutatea din ţara asta, de la invidia fanariotă sau de pe timpul lui Burebista. Răutate omenească, asta e în primul rând. Nu ştiţi că procurorul, la tribunal, a zis că ştie el că e prea bogat Dan ca să nu fi furat?! Aşadar, ce să mai discutăm, astea trebuie scrise pe frontispiciul ţării!”, a spus fratele lui Dan Diaconescu, pentru ziarul ring.

Citeşte şi: Dan Diaconescu, PREDICŢIE ÎNFRICOŞĂTOARE din spatele gratiilor! Cui transmite mesajul GROAZNIC

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ