Ce lucruri "senzaţionale" a cerut Dan Diaconescu ca să-şi mobileze garsoniera cu gratii de la Rahova

| 09 mar, 09:24

Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare cu executare în dosarul în care a fost acuzat de şantaj.

Liderul PPDD este acuzat că a ameninţat un primar din Arad că va face publice anumite informaţii şi l-a şantajat pe edil. Primarul trebuia să îi dea lui Dan Diaconescu 200.000 euro pentru a nu face dezvăluiri compromiţătoare.

Imediat ce a ajuns în celulă, a cerut o foaie şi un pix şi a început să scrie familiei. Le-a cerut "o pereche de papuci, câteva aşternuturi şi două carpete. Îi era silă de conditiile de la Ravoha, pătura avea gauri iar lenjeria era cârpită, asta a observat imediat ce a intrat în cameră. Părea că doar vrea să rezolve şi să îşi aducă lucrurile cât mai repede şi a fost extrem de fericit când şeful penitenciarului i-a aprobat cererea.", a declarat o sursa din cadrul penitenciarului pentru cancan.

"Cred că niciun român nu mai are acum încredere în justiţie. Mi-au închis televiziunile, mi-au închis partidul, acum ma închid pe mine", a spus Dan Diaconescu, după ce a fost scos, cu cătuşe la mâini, din locuinţa sa din cartierul Primăverii.

Citeşte şi: DAN DIACONESCU şi misterele averii sale FABULOASE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 mar, 06:15
el lutte
Cand un derbedeu - șantajist ca tine afirma ca nu exista incredere in justitie, cine crezi ca te mai asculta ? Vremea ta a trecut...acum esti un INFRACTOR care-si executa pedeapsa !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ