DAN DIACONESCU şi misterele averii sale FABULOASE

| 06 mar, 14:18

Boss-ul OTV are o avere de invidiat, făcută în câţiva ani. Se spune că are vile în Statele Unite, elicoptere, avion, iaht şi numeroase case. Însă, acestea nu apar în declaraţia de avere, iar apropiaţii spun că averea a fost ”gonflată”.

De miercuri, Dan Diaconescu, ”micul mogul” cum îi plăcea să fie numit, a devenit deţinut. Va sta cinci ani şi şase luni după gratii pentru şantaj dar lăsat în urma sa multe mistere despre averea sa fabuloasă. Fostul boss al OTV a fost ridicat cu cătuşe la mâini din superba sa vilă din cartierul Primăverii. A lăsat la poartă două limuzine foarte cunoscute prin Capitală: un Rolls Royce alb Alaska, în valoare de 385.000 de euro şi un Mercedes SLK, de 70.000 de euro. Pe vremea când OTV era un post de televiziune foarte popular, Dan Diaconescu şi-a mai achiziţionat un Infinity Q45 de 120.000 de euro, un Alfa Romeo şi un Bentley Flying Spur.

În declaraţia de avere depusă la Biroul Electoral Central, la alegerile prezidenţiale din 2014, fondatorul PP-DD nu a menţionat nici unul din aceşti bolizi.

Emilia Bătău şi Dan Diaconescu sunt împreună de aproximativ 19 ani şi au o fetiţă, Dona Milena, în vârstă de 10 ani. Nu se cunoaşte cu certitudine dacă cei doi sunt căsătoriţi. În actele oficiale, jumătate din terenurile şi imobilele declarate de ”micul mogul” sunt ale Luizei Mărgărit, avocat de profesie.

Presa a cunoscut-o mai bine pe Emilia Bătău abia în 2010, când Diaconescu a fost reţinut de procurori şi chiar închis pentru patru zile. La proces, iubita lui a plâns non-stop, neputând să îşi ascundă emoţia şi indignarea.

În 2010, procurorii care au cerut arestarea lui Dan Diaconescu au estimat averea acestuia la 34 de milioane de euro. A fost săltat de poliţişti din vila cochetă din cartierul de lux Primăverii,  evaluată de specialişti la 1,5 milioane euro, dar ar mai avea şi un apartament, un bloc în Băneasa, care ar valora 2,7 milioane euro, precum şi o casă de vacanţă în Sinaia, de circa 300.000 euro, şi un apartament la Mamaia, de 600.000 euro.

Totuşi, în ultima sa declaraţie de avere apar “doar” 7 imobile, majoritatea în sectorul 6, din Capitală. Apropiaţii spun că fostul proprietar al OTV ar mai avea alte două proprietăţi în afara ţării, la Cannes şi Miami Beach. Diaconescu ar fi vândut 7 imobile cu un an mai devreme, cu suma totală de 2,4 milioane de euro. Aceştia nu apar oficial, potrivit click.ro

Citeşte şi: DAN DIACONESCU, mărturii ZGUDUITOARE despre ultimele ore de libertate!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 mar, 17:40
MARIA
CEA MAI CAUTATA OFERTA DE LUCRU! Veti gasi mereu aceasta oferta de lucru pentru ca noi suntem cei mai seriosi! Nu este necesara nici un fel de experienta ! Oferim curs gratuit de instruire de la zero ! sellectam urgent, dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala care sa lucreze part time sau full time, la alegere.Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Cerem seriozitate maxima si dorinta dea invata ceva nou si de viitor.Alte detalii, dupa ce trimiteti textul" info"la adresa: [email protected].

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ