Dan Şova: NU demisionez din Senat şi nici nu intenţionez să îmi dau demisia

| 26 mai, 10:54

Senatorul PSD Dan Şova, pentru care DNA a cerut aviz de reţinere şi arestare, nu intenţionează să demisioneze din Senat. Acesta a declarat, pentru RomaniaTV.net, că nu intenţionează să ia o astfel de decizie.

Cazul social-democratului va fi luat, marţi, în discuţie de Biroul Permanent, după decizia CCR privind neconstituţionalitatea hotărârii Senatului. Astfel, Dan Şova a negat informaţiile apărute, marţi, în presă, potrivit cărora şi-a dat demisia din Senat.

Informaţiile privind demisia lui Şova au apărut înainte ca Biroul Permanent al Senatului să ia in discutie cazul acestuia. În cazul unei demisii, plenul Senatului urma să ia act de demisia social-democratului, iar după publicarea demisiei în Monitorul Oficial, Şova putea fi reţinut de DNA.

Curtea Constituţională (CC) a stabilit, în 6 mai, în urma analizării sesizării PNL, că hotărârea Senatului în cazul solicitării DNA de încuvinţare a reţinerii şi arestării lui Dan Şova este neconstituţională.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mai, 13:40
tepes
borfas de borfas
Tupeu de borfas nu gluma!
26 mai, 13:32
Holmes
Asta-i stire?
Era o stire, dupa cum spune mesterul Cristoiu, daca ne anuntati ca Sova ar dori sa-si dea demisia.
Ca nu si-o da, este un obicei pesedist!
26 mai, 11:16
Gabriela
Oportunitate
Nu mai astepta! Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveţi să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie "micuţei voci" care îţi vorbeşte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
26 mai, 11:14
Gabriela
Nu mai sta pe ganduri
Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveţi să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie "micuţei voci" care îţi vorbeşte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
26 mai, 10:58
dan sova
nu imi dau demisia niciodata..
vreau sa ma apar din Parlament
v-am tras-o.....
danut
26 mai, 11:27
dan sova
ziaristul Panait,nu citeaza surse..
nici macar una din cele trei
ca sa se impauneze
acum i-a cazut galeata cu rahat pe cap..
sa-i uram pofta buna
Progres Romania...?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ