Daniel Constantin: Mutarea lui Ilie Sârbu pe altă funcție ar fi o pierdere

| 25 aug, 13:49

Copreședintele ALDE Daniel Constantin consideră că retragerea lui Ilie Sârbu de la conducerea grupului social-democrat din Senat pentru ocuparea unei alte funcții este o pierdere pentru partid, însă este convins că "există resurse în PSD și lucrurile vor merge bine mai departe".

"Cu siguranță Ilie Sârbu are o experiență bogată atât în administrație, cât și în activitatea parlamentară și o retragere a domniei sale sau mai bine spus o mutare pe altă funcție cu siguranță ar fi o pierdere, dar sunt convins că există resurse în PSD și lucrurile vor merge bine mai departe", a declarat, marți, Daniel Constantin, la finalul discuțiilor din Comisia de agricultură din Camera Deputaților, citat de Agerpres.

Întrebat dacă această plecare va afecta majoritatea parlamentară, Constantin a răspuns: "Nu va fi afectată majoritatea parlamentară. Sub nicio formă, majoritatea este foarte solidă și nu cred că va exista niciun fel de fisură în sesiunea care va începe săptămâna viitoare", a subliniat copreședintele ALDE Daniel Constantin.

Citește și:  Ilie Sârbu se retrage de la şefia grupului din Senat. Cine îi ia locul UPDATE

Potrivit surselor citate, această intenție a fost discutată în cadrul reuniunii de luni a conducerii PSD. Ilie Sârbu ar urma să facă acest anunț cel mai probabil în viitoarea reuniune a grupului parlamentar.

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, preciza luni că liderii partidului se vor întâlni cu senatorii social-democrați duminică, iar cu deputații — luni.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ