Decizia anunţată de PSD în privinţa ieşirii de la guvernare

| 25 noi, 2014

Victor Ponta a declarat marţi că săptămâna viitoare grupurile parlamentare reunite ale social-democraţilor urmează să aprobe şi formal rămânerea la guvernare iar un congres al partidului să aibă loc la începutul anului viitor.

Victor Ponta: "Am discutat cu grupul de la Senat ceea ce am discutat şi cu grupul de la Cameră. Şi anume, faptul că săptămâna viitoare în grupurile reunite trebuie să luăm şi formal decizia de a continua guvernarea. După care avem bugetul, cel mai important moment în care arătăm încă o dată că nu creştem taxe şi impozite, că putem să asigurăm tot ceea ce am promis în campanie şi cred că e un moment esenţial acela. După care un vot pentru restructurarea Guvernului în aşa fel încât şi colegii noştri liberali să vină alături de noi în Guvern", a declarat preşedintele PSD la finalul întâlnirii de la Parlament cu senatorii social-democraţi.

Victor Ponta a adăugat că un congres al PSD ar urma să aibă loc la începutul anului viitor. "Iar congresul PSD - la începutul anului viitor, cu un nou proiect, practic, care să ne dea posibilitatea să schimbăm tot ceea ce a mers prost şi tot ceea ce trebuie schimbat din punct de vedere fundamental", a mai spus Ponta.

Citeşte şi: Victor Ponta: Bugetul va fi prezentat în Parlament pe data de 10 decembrie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ