Declaraţie ZGUDUITOARE! Manipularea din spatele epidemiei de EBOLA

| 24 oct, 2014

Declaratia recent facuta de un barbat de origine ganeza, pe nume Nana Kwame a zguduid internetul! Urmatoarele informatii prezentate ar trebui sa ajunga la urechile fiecarei persoane pe care o cunosti. Este necesar sa privim Ebola pentru ceea ce este cu adevarat.

Este timpul ca oamenii sa se trezeasca pentru a putea observa adevaratele motive din spatele acestei isterii. Iata ceea ce spune acest om in legatura cu ceea ce se petrece in tara sa de origine:

“Oamenii din intreaga lume trebuie sa stie ceea ce se intampla aici, in Africa de Vest. Mint! “Ebola”, ca virus, nu exista si nu este unul “contagios”, asa cum se crede. Crucea Rosie a adus o boala in patru tari specifice, din patru motive specifice si este contractat doar de catre cei care primesc tratamentele si injectiile de la Crucea Rosie. Acesta este adevaratul motiv pentru care liberienii si nigerienii au inceput sa loveasca Crucea Rosie in tarile lor, tot acesta fiind motivul pentru care au incercat sa scoata la iveala adevarul prin intermediul mass-media. Acum, acordati atentie urmatoarelor:

Motive:

Cei mai multi oameni considera ca motiv principal este “depopularea”, care se afla, fara indoiala, in mintea celor din Vest, atunci cand vine vorba de Africa. Cu toate acestea, va asigur ca Africa nu poate fi niciodata depopulata prin uciderea unui numar de 160 de persoane pe zi, asta in cazul in care mii de oameni sunt nascuti zilnic. Asa ca, motivele reale sunt mult mai concrete.

1. Aceasta bola raspandita printr-un vaccin, denumita Ebola, a fost introdusa in Africa de Vest, scopul final fiind acela ca trupele militare sa ajunga pe teritoriul Nigeriei, Liberiei si Sierra Leone. Daca va amintiti, Statele Unite ale Americii au incercat sa ajunga pe teritorul nigerian pentru “Boko Haram”. Minciuna! Aceasta incercare a lor a fost distrusa atunci cand nigerienii au inceput sa spuna adevarul. Nu au existat fete rapite. Suportul global a fost distrus si un nou motiv a fost necesar pentru ca trupele militare sa ajunga in Nigeria pentru a fura noile rezerve de petrol descoperite de curand.

Continuarea pe E-dimineaţa.

Tag-uri: ebola, manipulare
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 oct, 2014
Aleria
Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: : [email protected]
24 oct, 2014
Adrian Razvan
Munca la domiciliu
Oferta noua de locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si imediat! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza aici! Au fost trimise primele castiguri! Oferim dovada platii! NU e MLM! NU e joc piramidal! Lucrati lejer, ca operator online, 3 ore pe zi, si castigati lunar 300 dolari! Cand doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ