Medicii au confirmat: pacientul suspect de Ebola adus la Bucureşti are, de fapt, malarie

| 31 oct, 2014

Pacientul de 60 de ani adus joi seară la Institutul 'Matei Balş' de la Spitalul Judeţean Constanţa are malarie, a declarat vineri managerul institutului, Adrian Streinu Cercel.

El a precizat că analizele au confirmat că pacientul are malarie.

Pacientul va fi ţinut sub tratament la Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale 'Dr. Victor Babeş'.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din MAI, Raed Arafat, a declarat joi că un bărbat din Constanţa, sosit recent dintr-o ţară africană, va fi dus joi la Institutul 'Matei Balş' din Bucureşti, adăugând că suspiciunea de Ebola în cazul lui este extrem de mică, dacă există.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani s-a întors recent din Nigeria şi a fost transportat joi cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Constanţa, medicii luând măsuri suplimentare de protecţie în cazul său, având în vedere că era suspectat de Ebola.

Familia bărbatului a chemat ambulanţa pentru că acesta avea febră foarte mare, sânge în urină şi era în stare de inconştienţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ