Deputat PSD: USD strânge semnături sub această siglă pentru alegerile europarlamentare

| 19 feb, 2014

Uniunea Social Democrată a început, de miercuri, campania de strângere de semnături pentru susţinerea listei de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, a declarat deputatul PSD Ioan Munteanu.

Dputatul PSD Ioan Munteanu susţine că solicitarea preşedintelui PNL Crin Antonescu de desfiinţare a USD este imposibilă cel puţin din acest motiv.

"La mine în colegiu şi nu numai a început de astăzi campania de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare, pentru şi sub sigla USD. Deci este clar că la alegerile europarlamentare vom candida sub această titulatură de Uniunea Social Democrată", a declarat deputatul PSD Ioan Munteanu pentru Agerpres.

Parlamentarul crede că lucrurile au luat-o vizibil în direcţia destrămării Uniunii Social Liberale (USL) şi susţine că liberalii solicită o funcţie de vicepremier care este ocupată în momentul de faţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ