Cătălin Ivan: Noi mergem cu USL mai departe atât timp cât partenerii noştri vor

| 19 feb, 2014

Social-democraţii îşi doresc să păstreze Uniunea Social Liberală şi să continue în această formulă, atâta timp cât şi ceilalţi parteneri din alianţă îşi doresc acest lucru, a afirmat miercuri la Piteşti purtătorul de cuvânt al PSD, europarlamentarul Cătălin Ivan.

"Am arătat prin toate declaraţiile şi prin toate acţiunile, noi, cei din PSD, că nu avem ce alege, am ales USL-ul, mergem cu USL-ul mai departe, atâta timp cât partenerii noştri din USL vor să meargă mai departe. Nu avem nicio miză ascunsă, nicio ambiţie personală, USL-ul trebuie să-şi îndeplinească toate obiectivele pe care şi le-a asumat. Nu s-a pus o secundă problema ca în PSD să avem alt candidat pentru funcţia de preşedinte al ţării, în afară de cea pe care ne-am asumat-o cu toţii, şi anume Crin Antonescu', a declarat Cătălin Ivan, preluat de Agerpres.

El a apreciat că actuala criză din USL putea fi depăşită, din punctul de vedere al PSD, încă din momentul în care PNL a făcut cele patru propuneri de noi miniştri.

"Nu noi am cerut înlocuirea miniştrilor PNL din Guvern. A fost propunerea liberalilor. Nu noi am fost cei care nu i-au acceptat, ba dimpotrivă, am acceptat toate cele patru propuneri. Nu s-a speriat nimeni din PSD (...) de numirea domnului Iohannis, ba dimpotrivă', a precizat Cătălin Ivan.

În opinia sa, situaţia din USL ar putea fi clarificată până la începutul săptămânii viitoare, astfel încât liberalii să rămână la guvernare.

'Poate că trebuie să-l urmăriţi mai atent pe Crin Antonescu, pentru că blocajul, şi este clar un blocaj, nu vine de la noi. (...) Eu vreau să cred că PNL va rămâne la guvernare, eu sper ca până luni să se lămurească toate', a spus Cătălin Ivan.

Europarlamentarul Cătălin Ivan a participat miercuri la Piteşti la inaugurarea noului sediul al organizaţiei Tineretului Social Democrat din Argeş.

Tag-uri: catalin ivan, psd, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ