Politicienii PSD au fost cei mai vizibili pe TV în luna ianuarie

| 25 feb, 2014

În perioada 1-31 ianuarie 2014, senatorul PSD, Ecaterina Andronescu ocupă primul loc în topul celor mai activi reprezentanţi ai partidelor politice din punct de vedere al numărului de prezenţe în studiourile TV, cu 25 de apariţii. De asemenea, Cătălin Ivan (PSD) ocupă primul loc în topul europarlamentarilor cu cele mai multe prezenţe în studio – 13.

Topul invitaţilor cu cele mai multe prezenţe în studio în luna ianuarie, conform monitorizării MediaTrust. În perioada 1-31 ianuarie 2014, senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, a adunat 25 de apariţii în studiourile TV, fiind pe primul loc în top.

Din partea Partidului Conservator, membrul cu cele mai multe apariţii în studio este Tudor Barbu, care a înregistrat 15 prezenţe în luna ianuarie.

Gelu Vişan este cel mai activ reprezentant din partea partidului Mişcarea Populară cu 13 prezenţe în platourile TV.

PPDD este reprezentat de către Daniel Fenechiu cu 13 prezenţe. Din partea PNL, Vlad Nistor este reprezentantul cu cele mai multe apariţii (13) în luna ianuarie 2014.

Tinel Gheorghe este cel mai activ reprezentant al PDL-ului, cu 12 prezenţe în platourile TV în luna ianuarie.

Top europarlamentari

În luna ianuarie 2014, Cătălin Ivan (PSD) ocupă primul loc în topul europarlamentarilor cu cele mai multe prezenţe în studio – 13.

Locul doi este ocupat de Cristian Preda (MP) cu 8 prezenţe în studio. Europarlamentarul Renate Weber (PNL) este pe locul trei în clasament cu 5 prezenţe. Urmează Monica Macovei (PDL) şi Corina Creţu (PSD) fiecare cu câte 4 prezenţe în platourile TV. Petru Luhan (PDL), Norica Nicolai (PNL) şi Ioan Mircea Paşcu (PSD) sunt în topul mediaTRUST cu câte trei prezenţe fiecare. Victor Boştinaru (PSD), Theodor Stolojan (PNL) şi Marian  Jean Marinescu (PDL) au avut fiecare câte o prezenţă în studio.

Cu ce prezenţe feminine defilează partidele

Ecaterina Andronescu ocupă primul loc şi în topul personalităţilor feminine cu cele mai multe prezenţe în studio cu 25 de apariţii. Senatorul PSD, Gabriela Vrânceanu Firea ocupă locul doi în clasament cu 11 prezenţe. Locul trei este ocupat de Cristina Pocora (PNL) cu 10 prezenţe, urmată de jurnalista Adina Anghelescu cu 9 prezenţe. Jurnalista Andreea Pora se află pe aceeaşi poziţie cu Sulfina Barbu (PDL), Alina Gorghiu (PDL) şi Oana Florea, fiecare înregistrând câte 8 prezenţe.

Analişti de meserie

Topul personalităţilor masculine este condus de Bogdan Chirieac, analist şi jurnalist DC News, cu 44 de prezenţe în studio. Mugur Ciuvică, Preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, ocupă locul doi în top cu 31 de apariţii.

Sociologul Marius Pieleanu a înregistrat în luna ianuarie 21 de prezenţe, urmat de jurnalistul Val Vâlcu şi politicianul Codrin Stefănescu, fiecare înregistrând   câte 18 prezenţe. Tudor Barbu este prezent în top cu 15 apariţii, urmat de Gelu Vişan cu 13 apariţii.  Analistul economic Razvan Orăşanu, Daniel Fenechiu şi Valentin Ionescu au avut fiecare câte 13 prezenţe, în perioada 1-31 ianuarie. 13 apariţii au înregistrat şi jurnalistul Razvan Zamfir şi politicianul Cătălin Ivan.

Analiza mediaTRUST România a luat în calcul cinci posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, România TV, Realitatea TV şi Digi 24).  Raportul conţine informaţii din emisiunile difuzate de către cele cinci posturi de televiziune în intervalul orar 17.00 – 23.00, în luna ianuarie 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 feb, 2014
Horia Nabot
Inepta teleguvernare, duce la înfometare !
... II ... ... II ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ