Ivan: PSD nu va alege niciodată, Antonescu e ca un copil îmbufnat care îşi ia jucăriile şi pleacă acasă

| 13 feb, 2014

Catalin Ivan, purtatorul de cuvant al PSD, a comparat, joi seara, atitudinea lui Crin Antonescucu cea a unui "copil imbufnat".

"PSD nu are de facut nicio alegere. Nu va alege niciodata. Am ales USL cu Daniel Constantin vicepremier, cu Iohannis vicepremier. Daca Antonescu (Crin Antonescu - n.red.) se opune lui Constantin -vicepremier, ma gandesc ca nu acesta este motivul si ca isi cauta o scuza sa iasa din USL. E o atitudine de copil imbufnat care isi ia jucariile si pleaca asa", a declarat Ivan la Realitatea TV.

Purtatorul de cuvant al PSD a precizat ca romanii au votat patru partide ca facand parte din USL si ca nu exista niciun motiv sa faca o asemenea alegere. "Nu am spus nicio secunda ca noi dam afara PNL. Alegem USL, sa ramanem USL, sa guvernam impreuna", a adaugat Ivan.

Antonescu, ultimatum pentru Ponta - Pana luni sa decida: guvern cu PNL sau alianta cu Voiculescu. La inceputul saptamanii, Victor Ponta a propus ca partidele de guvernamant sa fie reprezentate la nivel de vicepremier si l-a propus in aceasta functie si pe Daniel Constantin. Varianta respectiva nu a fost pe placul lui Crin Antonescu, iar acest lucru a dus la numeroase atacuri in sanul USL.

Crin Antonescu i-a transmis, joi seara, un ultimatum lui Victor Ponta. Liderul PNL i-a cerut premierului ca pana luni sa se decida daca vrea guvernarea cu PNL sau alianta cu Dan Voiculescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 feb, 2014
Horia Nabot
Constantin Daniel cu Klaus Iohannis în același palier ?
N-aduce anu', ce impune Varanu'!?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ