Deputatul liberal Cătălin Teodorescu: Sunt nevinovat. Ce apel a făcut către colegi

| 02 dec, 14:58

Deputatul liberal Cătălin Teodorescu a declarat miercuri că este nevinovat și speră că, în plen, deputații vor vota omenește și nu politic.

"Le-am spus colegilor că sunt nevinovat. Tot ceea ce am făcut, dacă se poate numi o vină, este că am făcut parte din acea comisie și am aprobat un raport de evaluare vizat de toți specialiștii și, bineînțeles, întocmit de către un evaluator expert autorizat. (...) Sunt nevinovat, sper că vor vota omenește și nu politic", a afirmat Teodorescu, la finalul audierii din Comisia juridică.

Citeşte şi:  Deputaţii jurişti au avizat arestarea lui IOAN OLTEAN. Deputatul se declară NEVINOVAT

Potrivit acestuia, evaluarea terenului din Pitești nu a fost prea mare pentru un teren de 62.000 de metri pătrați, ultracentral.

Comisia juridică a Camerei Deputaților va înainta plenului raport de încuviințare în cazul cererii DNA pentru arestarea preventivă a deputatului Cătălin Teodorescu, decizia fiind luată cu 15 voturi "pentru", trei "împotrivă" și trei abțineri, a anunțat vicepreședintele comisiei Ciprian Nica.

Citeşte şi:  Dragnea: PSD va vota pentru RIDICAREA imunităţii în cazul celor trei solicitări ale Justiţiei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 dec, 15:50
munca
Afaceri acasa!
Cum poti face bani pe net! Usor, pas cu pas, comod, acasa la tine: asa poti invata cum poti face bani pe net! Acest curs GRATUIT te invata rapid, in numai cateva zile, cum poti face bani pe net! Oricand vrei si tu cu seriozitate acest fenomenal curs online, solicita mai multe informatii la adresa de email: [email protected]
02 dec, 15:15
Nicolae Farcaş
Completează-ți veniturile!
Câștigă bani muncind acasă! Parcurge un curs gratuit trimis prin email și alătură-te acestui proiect inteligent. Ai nevoie de un calculator cu conexiune la internet și cunoștințe minime de lucru cu fișiere pdf și word. Încrederea și perseverența pot să-ți aducă până la 300 de euro lunar. Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ