DESCOPERIRE INCREDIBILĂ! Catastrofa de la Cernobîl a fost PREZISĂ în BIBLIE

| 27 aug, 2014

În data de 19 martie 1965 moare Gheorghe Gheorghiu Dej, în locuința sa din bulevardul Aviatorilor. Cancerul galopant care l-a răpus a dat naștere la multe semne de întrebare. Se vorbește despre o moarte prin iradiere. El primise cadou o piatră, o bucată de uraniu, care era așezată pe biroul său. Piatra provenea de la o societate rusească care se ocupa cu astfel de extracții.

Pentru ruși, el devenise o persoană incomodă, prea rebelă, care nu mai răspundea așa cum trebuia comenzilor Moscovei.

Interesant este faptul că o parte din apropiații lui Dej care frecventau în mod curent biroul acestuia au decedat la scurt timp, prezentând aceleași simptome de boală. O altă moarte la fel de ciudată este aceea a lui Antonie Iorgovan, senator și părintele Constituției. Acesta a murit din cauza unui cancer galopant, iar pe patul de moarte a spus că a fost iradiat. Iorgovan devenise incomod după ce într-un interviu atacase înalți oameni politici, dar făcuse dezvăluiri despre masoneria românească și orientarea sexuală a unora dintre aceștia.

O altă moarte controversată este cea a lui Nicu Ceaușescu. Sunt voci care vorbesc despre iradierea sa cu uraniu. Profesorul Ioan Ursu a primit o piatră de uraniu, necesară cercetărilor sale, de la laureatul premiului Nobel pentru fizică. Nicu a luat această piatră, a ținut-o în buzunar o bună perioadă de timp, după care în 1986, starea lui de sănătate s-a deteriorat.  Deasupra orașului Hiroshima, în 1945 a explodat celebrul Little Boy lung de circa trei metri și cu o greutate de 4,5 tone. Conținea 63 de kilograme de uraniu și a explodat la 500 de metri deasupra orașului.

Au murit pe loc 70000 de persoane și alte 1500 după impact. La Nagasaki a fost lansată bomba Fat Man care conținea șase kilograme de plutoniu. Au murit între 45000 și 70000 de oameni. Ambele explozii s-au produs conform unui plan dinainte stabilit. Ele au avut ca scop distrugeri materiale, menajând contaminarea solului.

Exploziile produse la 500 de metri înălțime, au determinat disiparea norului radioactiv și menajarea solului. În aprilie 1986, reactorul patru de la Cernobîl a explodat. Radiațiile au fost de 400 de ori mai mari decât în Hiroshima. Iată câteva lucruri pe care autoritățile nu le-au făcut publice.

Acest accident a fost singurul de nivelul 7 pe scala Internațională a Evenimentelor Nucleare. Este considerat cel mai mare dezastru provocat de om, din toate timpurile. În jur de 97% din materialul radioactiv a rămas într-un sarcofag care nu este în stare bună. Acesta prezintă fisuri mari prin care intră șobolani iar în interior sunt țânțari, mult mai mari decât cei obișnuiți. Un raport realizat arată că sarcofagul nu ar rezista unui cutremur de 6 grade pe scara Richter. În Belarus a ajuns 70% din contaminarea de la Cernobîl.
Ploaia radioactivă a ajuns până în Irlanda. Șapte milioane de oameni primesc recompense materiale după acest dezastru.
Se spune că acest dezastru a fost semnul dizolvării URSS. Pentru reducerea efectelor exploziei, au fost mobilizați 500000 de oameni, numiți lichidatori sau bio-roboți. Nu se știe exact câți mai sunt în viață.

Un document clasificat, scos recent la iveală, dovedește că fostul șef al KGB, Iuri Vladimirovici Andropov, semnala erori grave încă de la începutul construcției de la Cernobîl. Autoritățile nu au luat în seamă acest raport. Nevoia de energie era uriașă. După data dezastrului, toată zona orașului Cernobîl, dar și o suprafață de 30 km din afara acestuia au fost evacuate.

Cercetătorii au făcut studii pe animalele care au revenit după dezastru în acest habitat și au constatat că au creierul mai mic decât animalele care trăiesc în alte zone. Concluzia a fost că ele au capacitatea cognitivă redusă și implicit și durata de viață.
Cenușa și praful radioactiv au fost împrăștiate pe o suprafață de 200000 de km pătrați. Praful radioactiv produce omului mutații la nivelul ADN și transmiterea acestor mutații generațiilor viitoare.

Paradoxal, în zona Cernobîlului trăiesc 200 de persoane, care în aparență duc un trai normal. Nu putem trece cu vederea anumite versete din Biblie, Apocalipsa lui Ioan, în care se vorbește despre Steaua Pelin. În rusă pelin se traduce cu cernobîl. În aceste versete se spune că această stea a căzut, a otrăvit ape și au murit oameni și animale pentru că apele și solul au devenit amare.
Reactorul patru de la Cernobîl, acolo unde s-a produs dezastrul se numea Pelin. Coincidență, hazard sau realitate?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

10 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 sep, 2014
Preafericitul Daniel Trafaleteanul
Comunicat public din partea Patriarhiei Române

Dragi credincioşi, sunt Preafericirea Mea Daniel şi în calitate de patriarh al Bisericii Ortodoxe Române vă înştiinţez că suntem în pragul colapsului: ţara noastră a rămas fără resurse de ċăċat!

Din cauza sărbatorilor ortodoxe din ultimele săptămâni, rezerva de ċăċat a României a fost epuizată. Deşi existau câteva diferenţe de opinie între membrii Sfântului Sinod, când a fost vorba de mâncat ċăċat, cu toţii au ajuns la un consens şi nimeni nu a mai ţinut cont de funcţie, vârstă şi simpatii, toţi aceştia trecând direct la înfulecat.

Trist este faptul că majoritatea credincioşilor nu s-au mulţumit să consume ċăċat în timpul slujbelor, ci şi-au luat şi câte doi saci pentru acasă. Absolut toţi enoriaşii au mâncat ċăċat în timpul slujbelor, în timpul discuţiilor de pe marginea străzii şi chiar alături de familiile lor, la chermeze, nunţi, botezuri sau cumetrii.

Pasiunea pentru consumul de ċăċat s-a răspândit rapid, astfel că o multitudine de preoţi, diaconi, călugari, episcopi si mitropoliţi s-au apucat, la rândul lor, să mănânce ċăċat. Din păcate pentru ei, zăcămintele de ċăċat ale României au fost epuizate, astfel că doar printr-o minune va mai fi descoperit vreun zăcământ de ċăċat care încă n-a fost consumat în această ţară. În acest mod se poate explica de ce, în ultima perioadă, foarte mulţi credincioşi au început să mănânce ċăċat în afara ţării, chiar şi prin moschei, sinagogi sau temple.

Cu sufletul plin de speranţa că vom identifica un nou zăcământ de ċăċat pe teritoriul ţării noastre, astfel încât să nu fie nevoie sa apelăm la importuri şi gândindu-ne cu evlavie la Bântuitorul nostru Iisus, vă spun „Fiţi binecuvântaţi, fiilor”. Doamne ajută!
06 sep, 2014
Părintele Cleopache
Maica Ecaterina şi maica Filofteia sunt prezente la slujba de Izvorul Tămăduirii:
- Ai luat agheasmă ?
- Eee, am luat p~~a.
- Şi eu, ca proasta, am luat agheasmă!

***
Măicuţele mergeau pe bicicletă prin curtea mănăstirii. Maica stareţă:
- Nu mai faceţi atâta gălăgie, fetelor, că vă pun şaua la loc!

***
Un fost elev, la reuniunea de 10 ani, se adresează profesorilor săi din liceu:
- Stimaţii mei profesori, mă tot frământă o întrebare: chiar atât de idiot eram, de mă tot lăsaţi corigent?
- Vaaai, se poate, părinte?

***
- De ce mai au creier ortonauţii?
- Pentru că gestul contează.

***
Merge o femeie la un popă:
- Părinte, spovedeşte-mă. I-am făcut l~~a lui bărbatu-mi-o.
- Femeie, spune de trei ori Tatăl Nostru şi apoi mergi la râu să te speli pe mâini!
Pleacă femeia să se spele după ce a spus Tatăl Nostru, apoi ajunge acasă.
Soţul: Unde ai fost Mărie?
- La râu, să mă spăl.
- Si cụ cine te-ai întâlnit acolo?
- Cụ preoteasa, făcea gargară.

***
- De ce merge Iisus pe apă?
- Orice rąhąt pluteşte.

***
- Care este numele real al lui Iisus?
- Conchita Wurst.

***
Un pedofil, după moarte, rătăcind pe la poarta Raiului, către Sfântul Petru:
- Îl caut pe pruncul Iisus. Este aici?

***
- De ce Iisus nu s-a născut în Epoca de Piatră?
- Pentru că nu existau cuie.

***
- Care este diferenţa dintre Iisus şi o icoană a lui Iisus?
- Pentru icoană ai nevoie de un singur cui.

***
- Care este deosebirea dintre o femeie şi o biserică?
- În biserică mai întâi intri şi tocmai apoi te rogi.

***
- De ce moare Iisus în fiecare an?
- De supărare, pentru că vede că ortonauţii sunt din ce în ce mai idioţi.

***
- Se poate ruga un ortonaut în patru labe?
- Evident că da: una de dimineaţă, două la prânz şi una seara.
06 sep, 2014
Părintele Potlogărie
Fiilor, nu vă lasaţi ademeniţi de falsele moaşte, vechi, tari si urât mirositoare! Vă rog să veniţi la biserică pentru că am să vă poftesc sub patrafirul meu. Aici veţi găsi unicele moaşte vii, compuse dintr-un organ cilindric, vânjos şi lung de 20 de centimetri, cu cap gros, precum şi două bile păroase şi mari asemeni unor ouă de struţ. Sunt fierbinţi, primitoare, izvorăsc o mireasmă dulce de ştromeleag şi dacă le molfăiţi alene, veţi trezi izvorul de mir sub forma unui jet alb, lăptos, fierbinte si reconfortant. Aşadar, nu mai aşteptaţi, ci poftiţi la coadă, la adevăratele moaşte făcătoare de minuni ale părintelui Potlogărie!
28 aug, 2014
criss
Şi numele stelei se cheamă Absintos. Şi a treia parte din ape s-a făcut ca pelinul şi mulţi dintre oameni au murit din pricina apelor, pentru că se făcuseră amare. Deci steaua nu se numeste pelin.
27 aug, 2014
Dacul Roxolan
"FRATE"...,cand aveam vreo 14 ani si ma aflam in vizita la bunici,bunicul meu care era preot s-a suparat intr-o zi foarte rau pe mine.Eram in biserica impreuna cu mai multi sateni si am refuzat categoric sa pup o icoana de argint ,cu motivatia ca "nu o sa-mi impart eu acuma bacteriile si virusii cu toti taranii astia si ei cu mine "
Pe vremea aia nu stiam ca argintul are incredibila proprietate de a distruge bacili de tot felul ! L-am facut de rusine pe bunicu` !
Cam asa te faci tu de rusine aici,caci nici tu nu stii de fapt nimic !
Si-mi inchipui ca n-ai 14 ani !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ