Descoperirea care poate răsturna situaţia în cazul MĂDĂLINEI MANOLE: am găsit o convorbire telefonică după moartea sa

| 16 apr, 19:33

Tatăl Mădălinei Manoel a făcut noi dezvăluiri despre moartea fiicei sale, după ce bărbatul care i-a furnizat pesticide fiicei sale a intrat, din nou, în atenţia publică. Bărbatul care i-a vândut Mădălinei Manole otrava cu care s-a sinucis a fost condamnat la şase ani şi jumătate de închisoare cu executare. Dar nu pentru această faptă, ci pentru cu totul altceva, scriu cei de la spynews.ro.

Sorin Urziceanu, bărbatul care i-a vândut furadan Mădălinei Manole, a fost condamnat la şase ani şi jumătate de închisoare pentru trafic de persoane. Timişoreanul a fost judecat pentru asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni. Se pare că în urmă cu cinci ani, şoferul de taxi ar fi făcut parte dintr-o reţea de traficanţi de persoane.
Se pare totuşi că tatăl Mădălinei Manole are o cu totul altă părere.

"Am auzit, aş vrea să fac nişte corectări necesare pentru că de 5 ani de zile se persistă în această greşeală. Acest individ nu Mădălinei Manole i-a vândut nenorocita de otravă şi nu a ştiut că pentru ea e. Acesta i-a vândut-o unei individe care a fost lăsată liberă, cum cum de altfel a fost lăsat şi acest individ, de către procurorul Moldovanu. Această nenorocită de otravă a fost comandată şi livrată Bertei Slav.", a spus tatăl Mădălinei Manole la Antena Stars.

 

Ion Manole a aruncat bomba şi a declarat că după moartea fiicei sale au fost descoperite două convorbiri telefonice de pe mobilul artistei.

"Există un nucleu de criminali care mi-a omorât fata. Am descoperit o convorbire telefonică după moartea ei, făcută pe telefonul Mădălinei de soţul iubitor. Asta nu ştie lumea, că în dimineaţa de 14, la ora 7 şi la ora 9 când Mădălina îşi dăduse sufletul de mult, pe telefonul ei ei apărut două convorbiri telefonice cu două persoane fizice diferite. Acest om nu mai poate că i-a murit soţia. El nici măcar o floare nu a venit să îi aducă," a declarat Ion Manole pentru Antena Stars.

 

Citeşte şi: SECRETUL bine păzit al soţului Mădălinei Manole

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 oct, 17:51
Geta
Sunt deacord cu Alice! Niciodata nu am crezut ca Madalina s-ar fi sinucis, mai ales ca de atunci s-a spus ca ea nu a vorbit cu cel care avea otrava.Trebuie sa se faca dreptate!!
05 oct, 12:39
Alice
Are dreptate tatal Madalinei,dar adevarul trebuie sa iasa la iveala ,altfel nu se poate,poate mai tarziu dar va iesi, pentru ca Dumnezeu nu lasa nimic fara pedeapsa,bumerangul se va intoarce poate cand el nici nu se gandeste!criminalistii nu si-au facut datoria,nu e mai usor sa para sinucidere ?nu ai nici o treaba salariul vine si asa!
27 sep, 14:35
eva
jiob
Adapost pentru viitor! Cea mai buna cale pentru a-ti asigura viitorul este sa faci AZI ceea ce trebuie. Acum ai gasit o oferta senzationala: programul care iti aduce bani ACUM si pe care il poti lasa mostenire urmasilor tai! Totul e simplu si primesti la pachet toate instructiunile de lucru. Poti lucra in timpul liber, cand vrei tu. Trimite-ne acum o cerere de detalii, la adresa de email: [email protected]
23 sep, 20:34
viorica
Plan perfect de castig
Planul perfect de castig! Noi am ajutat deja alti oameni sa castige bani cu programul nostru, acum vrem sa ne dezvoltam si sa ne extindem echipa! Vino alaturi de noi si castiga repede bani! Daca esti o persoana ambitioasa si vrei o cariera excelenta intr-un domeniu de top si de mare viitor, aici ai toate conditiile pentru a te dezvolta si a castiga bani nelimitat. Solicita-ne mai multe informatii la adresa de email : [email protected]
22 sep, 22:22
Goe
Un sloboz pe lentilele "obiectivului"
Organul asta "obiectiv" este o superfrectie, de fapt o minuscula putulica, nu ditamai organul, si aia bleaga. Numai rahaturi si scandaluri de 2 lei. La toata redactia, MUIE, mai ales ca sunteti si pesedisti labagii!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ