DETALII din viața privată a Laurei Codruța Kovesi

| 29 sep, 19:39

Şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, vorbeşte, într-un interviu, despre omul din spatele imaginii dure pe care o afişează ori de câte ori apare în public. Laura Codruţa Kovesi vorbeşte, într-un interviu acordat revistei Psychologies, despre viaţa privată şi despre valorile după care se ghidează în viaţă.

"E greu să vorbeşti despre tine însuţi. Eu cred că sunt un om simplu, modest, serios, care ţine la principii. Îmi place să mă amuz, uneori de mine însămi, alteori de alţii. Apoi împreună cu ei. Cred că încăpăţânarea este defectul meu, dar eu îi spun consecenţă. Ţin să duc lucrurile la bun sfârşit (...) Oamenii au surprize când văd că am o viaţă foarte normală. Că îmi fac singură cumpărăturile la piaţă sau că îmi gătesc singură. Sunt surprinşi când află că îmi calc singură hainele sau că merg pe munte. Sunt uimiţi că mă văd în parc sau cumpărând o îngheţată. Nu fac lucruri diferite pentru că am acest statut profesional. Dar, da, sunt mai vizibilă, oamenii mă văd mai des. Însă eu, personal, nu m-am schimbat, am aceiaşi prieteni de dinainte de a fi în această funcţie. Şi 90% din lucrurile pe care le fac azi sunt la fel cu cele de dinainte", a mărturisit Kovesi.

Şefa DNA spune că se relaxează "tot prin lucruri simple": "Mă uit la film, citesc, fac mult sport. Mă plimb. Am zile când mă duc pe jos către casă şi asta mă relaxează. Ascult orice fel de muzică, depinde însă de dispoziţie. Am avut o perioadă când ascultam muzică populară, atunci când lucram la Bruxelles şi îmi era dor de casă."

Care sunt viciile care vă fac să detestaţi pe cineva? "Ipocrizia şi egoismul", a răspuns şefa DNA.

Kovesi a spus şi ce înseamnă pentru ea fericirea: "Să te duci cu bucurie acasă şi la muncă. Pe mine, lucrurile simple mă fac fericită: o cafea cu prietenii, timpul petrecut cu familia, să merg pe munte cu prietenii..Lucruri simple. Nu ar trebui să facem eforturi ca să fim fericiţi."

Care este cea mai mare împlinire a dvs? "Aceea că merg cu bucurie acasă şi la birou", a spus Kovesi.

Citeşte şi: Secretul LAUREI CODRUȚA KOVESI. Ce face șefa DNA în timpul săptămânii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 oct, 13:49
steve
O doamna relaxata , obisnuita dar care merge cu mare placere la serviciu ca sa dea lovituri de stat juridice ,. sa santajeze si sa aresteze judecatori neagreati , deci o acoperire perfecta ! Sunt foarte curios unde se va termina carietra acestei doamne relaxate care asculta orice muzica ! Sper ca se va termina curand si in civilie daca nu prin alte parti ale sistemului penitenciar , precum colegi de-ai dansei angajati chiar de ea, Eva si Papici !
30 sep, 22:59
delgado
Oportunitatea numarul unu! Ascensiunea noastra fenomenala i-a convins pe toti ca suntem cei mai seriosi! Tu ai un vis fierbinte? Iti doresti succes si properitate? Vino in cea mai dinamica echipa si incepe sa castigi bani! Aici ai instruire gratuita de cea mai buna calitate si sustinere pas cu pas, chiar daca nu ai niciun fel de experienta! Cere acum detalii mai multe la adresa de email: [email protected]
30 sep, 22:54
Florin Ioh
Munca
yahoo
Astăzi la 2:35 PM

Către

Recipients

Dear Yahoo User,

Your account was recently Log-in from an unrecognized device was this you , kindly log-in to to have you secure

Click Here to Log-in



Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa puteti castiga imediat bani, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: : [email protected]
30 sep, 11:22
Dana
Un altfel de JOB
Iti place sa citesti? Si ti ar placea citind, sa inveti, sa faci bani mai multi!? Vino in echipa noastra. Căutăm urgent colaboratori part-time sau full-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul „CARTE” la adresa de email: [email protected]
30 sep, 08:06
adina
cautam colaboratori seriosi
O sansa buna pentru a castiga bani! Trebuie sa profitati de acest adevarat chilipir! Oferim o oportunitate reala si serioasa prin care sa castigati acum bani, cat mai repede, fara sa recrutati oameni, fara sa construiti retele! Grabiti-va si cereti cat mai repede detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ