DILEMĂ TOTALĂ în UNPR: să meargă cu PSD la alegeri sau separat

| 29 mai, 16:28

UNPR si PSD au o mare mare dilema. Sa mearga impreuna sau separat la alegerile din 2016? Gabriel Oprea sustine ca are ambitii mari si vrea sa-si duca partidul la victorie.

"Avem ambiţii mari. În UNPR sunt două curente. Un curent se manifestă pentru continuarea alianţei de centru-stânga cu PSD până în 2016, care prevede liste comune. Există deja propunerea PSD în acest sens şi o analizăm. Avem un alt curent în partid care spune să candidăm prin forţe proprii, să ne manifestăm ca atare, iar indiferent de varianta politică pe care o s-o alegem să stăm pe picioarele noastre şi să aducem un plus, indiferent de formula politică", a declarat, Liderul UNPR, citat de stiripesurse.ro

UNPR nu a luat insa o decizie în privinţa strategiei pe care partidul o va adopta la alegerile din 2016. Nici PSD nu a luat pana acum o hotarare in acest sens. Paul Stanescu, presedintele demisionar al PSD Olt, a declarat insa ca nu este de acord cu o candidatura comuna PSD - UNPR la alegerile locale de anul viitor.

"Nu sunt de acord ca la alegerile locale sa mergem impreuna cu UNPR. O spune stiinta, sociologia, ca in momentul in care mergi separat ai mai multe voturi. E un argument logic din punctul acesta de vedere si sigur ca, asa cum stiti, sunt multe inadvertente... E posibil ca in anumite localitati sa fim doar pe hartie impreuna si fizic sa nu fim impreuna, sa pierdem alegeri si nu e in regula", a declarat Paul Stanescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ