Dinu Pescariu și Pinalti, o nouă confruntare la DNA

| 26 feb, 14:17

Dinu Pescariu și Gheorghe Ștefan, zis Pinalti, au parte, miercuri,  de o nouă confruntare în fața procurorilor DNA unde au fost duși pentru a da declarații.

Dinu Perscariu a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în cursul zilei de miercuri,  şi nu a dorit să spună de ce a fost chemat de procurori.

La DNA a fost audiat, luni şi marţi, primarul suspendat al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, care a fost adus din arest pentru a da declaraţii în dosarul "Microsoft". Potrivit unor surse judiciare, Gheorghe Ştefan a recunoscut faptele de care este acuzat şi a dat o declaraţie în care a arătat cum au fost folosiţi banii primiţi ca mită.

Gheorghe Ştefan este în arest preventiv din 29 octombrie 2014, în dosarul "Microsoft", în care este acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani.

Instanţa supremă a decis, luni, prelungirea măsurii arestului preventiv pentru Gheorghe Ştefan pe o perioadă de 30 zile, începând cu 26 februarie până la 27 martie, la cererea procurorilor DNA, hotărâre care poate fi contestată tot la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

 

Citeşte şi: BOMBĂ! Document OFICIAL al denunţului făcut de DORIN COCOŞ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 feb, 14:35
cantautor
am auzit ca Pinalti este reprezentat de celebrul avocat Abraham..
este o veste buna:toti cei aparati de el sunt la mititica...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ