Cătălin Dancu, declaraţie care schimbă SEMNIFICATIV lucrurile în ancheta Microsoft

| 26 feb, 16:15

Cătălin Dancu, avocatul lui Gheorghe Ştefan Pinalti, face o declaraţie care schimbă semnificativ lucrurile în ancheta Microsoft. Clientul său, aflat în arest preventiv, a fost zilnic la DNA în ultimele 4 zile, şi-a recunoscut faptele şi a făcut denunţuri. Joi, acesta a fost confruntat cu primul denunţător din dosar, Dinu Pescariu.

Avocatul lui Pinalti dezvăluie că anchetatorii au pus lucrurile cap la cap şi au ajuns la concluzia că denunţurile se confirmă, inclusiv cele făcute de fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu.

Practic, afirmă Dancu, se confirmă acuzaţiile de trafic de influenţă şi luare de mită. Delaţiunile ar putea avea ecou în vechiul PDL, nume grele fiind menţionate de Sandu, Cocoş şi Pinalti ca destinatari ai şpăgilor.

Potrivit DNA, Pinalti, alături de Dorin Cocoș şi Gabriel Sandu ar fi fost beneficiarii unor şpăgi 17,5 milioane de euro în afacerea Microsoft.

Aceştia au cerut bani pentru a interveni în achiziționarea dreptului de utilizare a licențelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro au ajuns în contul unor firme controlate de cei trei, direct sau prin intermediari.

Citeşte şi: Dinu Pescariu și Pinalti, o nouă confruntare la DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ