DNA extinde ancheta în cazul lui Sergiu Lucinschi

| 19 mai, 17:02

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus extinderea urmăririi penale şi pentru alte fapte faţă de omul de afaceri Sergiu Lucinschi, cercetat sub control judiciar, potrivit Agerpres.

Sergiu Lucinschi este acuzat că ar fi constrâns un om de afaceri să îi dea patru milioane de euro. În acelaşi dosar este cercetat şi Radu Pricop, ginerele fostului preşedinte Traian Băsescu. Pricop e acuzat că, în calitate de avocat, a redactat soluţii nelegale astfel încât cei 4 milioane de euro să pară de fapt o datorie.

De altfel, DNA a decis să extindă cercetările şi în cazul ginerelui lui Traian Băsescu. Soţul Ioanei Băsescu mai este acuzat de fals în declaraţii şi instigare cu privire la fals în declaraţii.

 

Mâine, Radu Pricop va fi chemat şi el la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Până acum, Pricop era acuzat de complicitate la şantaj.
Este vorba de un contract făcut la notar între Sergiu Lucinschi şi omul de afaceri Alexandru Horpos, pentru o datorie de 4 milioane de euro.
Şi Radu Pricop, şi Sergiu Lucinschi se află acum sub măsura controlului judiciar.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ