Documentul EXPLOZIV care deschide noi piste în cazul tragediei de la Colectiv

| 20 noi, 18:49

Un document a rămas aproape intact după nenorocirea petrecută în clubul din București. Aici se poate observa cum proprietarii locației au închiriat întreg spațiul trupei „Goodbye to Gravity”.

Informația a fost furnizată în exclusivitate de Cătălin Tolontan pe blogul său, tolo.ro. Un document ar doar pe margini scoate la iveală o nouă ipoteză și poate deveni una dintre cele mai importante probe pentru avocații apărării. Potrivit acestor informații, patronii de la „Colectiv” cedaseră întreg spațiu, sub formă de închiriere firmei reprezentate de Alex Pascu, liderul trupei care a concertat în acea fatidică noapte de 31 octombrie.

Citeşte şi: Bilanțul victimelor incendiului de la COLECTIV a urcat la 59. Un tânăr de 22 de ani a murit în această dimineață

În aceeași anchetă publicată pe blogul lui Cătălin Tolontan este dezvăluit faptul că doi inspectori ISU au vizittat cu regularitate clubul „Colectiv”, aceștia fiind Antonina Radu și pe George Matei, procurorii cerând ulterior arestarea acestora.

Citiți un material exploziv pe Tolo.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ