Doi baroni PSD se retrag în 2016: "Trebuie să se schimbe garda"

| 16 iun, 16:23

Doi dintre cei mai importanți baroni PSD au anunțat că nu vor mai candida în 2016 pentru un nou mandat.

Președintele Executiv al PSD Gorj și președinte al CJ, Ion Călinoiu, a declarat marți că nu va mai candida în 2016 pentru o nouă funție în fruntea organizației pe care o conduce de circa zece ani, potrivit știripesurse.ro. Și președintele PSD Gorj și actualul primar al municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, se va opri la aceste mandate.

"În anul 2016 este foarte clar şi pentru mine şi pentru Cârciumaru (Florin Cârciumaru - preşedintele PSD Gorj şi primarul municipiului Târgu-Jiu - n.r.), chiar dacă s-ar mai insista să mai candidăm, dar cred că nici nu se mai doreşte acest lucru, că trebuie să se schimbe garda. Noi suntem cei responsabili să putem găsi cea mai bună formulă care să ne înlocuiască la cârma PSD Gorj după alegerile de anul viitor. Procedura este următoarea - de la fiecare organizaţie teritorială vin propuneri, delegaţi la conferinţe, delegaţii pentru funcţiile de conducere şi atunci avem o listă scurtă pe care o vom supune sondajelor", spune Călinoiu.

În timpul mandatelor celor doi social-democrați, organizația s-a consolidat, iar rezultatele bune din alegerile locale și parlamentare nu s-au lăsat mult așteptate.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ