Doina Pană: 'Radarul pădurii', folosit de ACL în campanie pentru a dezinforma populaţia

| 14 noi, 2014

Ministrul delegat pentru Ape şi Păduri, Doina Pană, care este şi deputat şi vicepreşedinte al PSD Bistriţa-Năsăud, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că susţinătorii lui Klaus Iohannis au folosit sistemul de supraveghere a traseului lemnului tăiat, cunoscut sub numele de 'Radarul pădurii', pentru a dezinforma populaţia că în acest fel nu va mai putea să îşi aducă lemne de foc din pădure.

'O afirmaţie extrem de mincinoasă şi de mizerabilă este cea legată de 'Radarul pădurilor'. Victor Ponta şi-a asumat riscul să piardă electoral în momentul în care m-a susţinut tocmai ca să opresc jaful din pădurile României, m-a susţinut până în capăt. De aici şi până a ajunge ca cei care sunt deranjaţi - pentru că nu oamenii de rând sunt deranjaţi, ci mafiile care au ras pădurile ţării noastre - , iar cei din echipa lui Klaus Iohannis să se ralieze zvonurilor pe care aceştia le-au lansat şi să dezinformeze populaţia, cum că de fapt populaţia este afectată, când populaţia nu este afectată cu absolut nimic, îşi duce la fel lemnul de foc, îşi duce la fel lemnul la care au dreptul...', a spus Pană.

Ministrul spune că s-a ajuns la 'aberaţii' de tipul celei că vor fi puse 'radare la cai', motiv pentru care a ţinut să dea asigurări cetăţenilor că nu vor fi afectaţi dacă respectă reglementările legale.

Doina Pană a precizat că, în plus, zilele trecute a făcut demersuri pentru a se veni cu o măsură suplimentară în sprijinul populaţiei, care va putea să îşi valorifice cota de lemn în pieţe autorizate, la preţuri mult mai bune decât cele plătite pentru lemnul pe picior.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ