Dorin Cocoş, la PĂMÂNT: Nu se aştepta să fie ÎNJUNGHIAT PE LA SPATE în halul ăsta

| 25 sep, 18:17

Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, a divorţat şi de cea de-a doua soţie. De astă dată divorţul a avut loc prin corespondenţă, dat fiind faptul că Diana, soţia lui, se află în Africa unde a fugit cu un bărbat tânăr şi putred de bogat.

La începutul acestui an, omul de afaceri a fost arestat pentru luare de mita si si-a petrecut cateva luni bune dupa gratii. In aprilie, el a fost trimis acasa, sub control judiciar, dar  necazurile deabia aveau sa inceapa pentru Dorin Cocos.

Intors de la puscarie, omul de afaceri afla, cu stupoare, ca sotia sa, Diana, o femeie cu 30 de ani mai tanara, l-a parasit si a plecat in Africa alaturi de un barbat tanar si putred de bogat. Evident, sotia, originara din Republica Moldova, a luat, ca amintire, si o buna parte din averea afaceristul. Colac peste pupaza, Diana i-a cerut si divortul.

De la aceste fapte au trecut aproape cinci luni, si Dorin Cocos s-a cam saturat sa  astepte ca sotia sa sa revina la sentimente mai bune, asa ca a acceptat sa ii semneze Dianei actele de divort.

Se pare ca afaceristul s-a confesat unor prieteni spunand ca a fost foarte dezamagit de atitudinea sotiei sale, pe care a “transformat-o din din stewardesa in mare femeie de afaceri, i-a pus lumea la picioare, i-a oferit, cu dragoste, totul”.  ”Nu se astepta sa fie injunghiat pe la spate in halul asta. Dorin trebuie sa se linisteasca. Asa ca a fost de acord sa semneze actele de divort si sa termine o data pentru totdeauna cu aceasta problema”, a declarat un apropiat al omului de afaceri.

Bineinteles, cum niciun necaz nu vine singur, dupa ce problemle legale pe care le-a avut in ultimul an l-au ingenunchiat psihic, nici afacerile sale nu merg prea bine. Firmele lui sunt in pragul falimentului.

CITEŞTE ŞI Decizie NEAŞTEPTATĂ luată de Dorin Cocoş: TOTUL a fost dat în VILEAG chiar de el

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 sep, 09:13
Tavi
Munca la domiciliu
Va oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa puteti castiga imediat bani, din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Se asigura training GRATUIT sub forma unor lectii pe email si contract legal . Cand doriti mai multe informatii, contactatine, la adresa de email: [email protected]
25 sep, 19:55
ilie
Da-i fraiere in git pe toti, pe chior, pe Udrea....stai ca prostul, pierzi averea iar astia de la DNA te fut doar pe tine ca impotriva celor cu care ai furat nu au dovezi....tu taci ca prostul in loc sa vorbesti !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ