Dosarul familiei lui Bercea Mondial cu Mircea Băsescu, la DNA București

| 17 iun, 2014

DNA Bucureşti a preluat plângerea făcută de Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, împotriva lui Mircea Băsescu, au declarat surse judiciare.

Pavel Abraham, avocatul care îi reprezintă pe fiul şi pe ginerele lui Bercea Mondial, Florin Anghel şi, respectiv, Marius Constantin, în dosarul în care cei doi sunt cercetaţi pentru presupusa şantajare a fratelui şefului statului, Mircea Băsescu, a adus pe 13 iunie la DNA - Serviciul teritorial Constanţa două înregistrări audio-video care urmează să fie analizate şi evaluate de procurorii anticorupţie. Potrivit lui Abraham, înregistrările l-ar incrimina pe Mircea Băsescu.

Totodată, prin avocatul său, Florin Anghel a formulat o plângere penală împotriva lui Mircea Băsescu pentru trafic de influenţă, înşelăciune şi inducerea în eroare a organelor judiciare în legatură cu dosarul în care el este acuzat de şantaj.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ