Fiul lui Bercea Mondial, audiat în cazul şantajului reclamat de Mircea Băsescu

| 12 iun, 2014

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, a fost scos din penitenciar, joi, şi dus la audieri la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, fiind cercetat în dosarul privind şantajarea fratelui şefului statului, Mircea Băsescu.

 

Mai multe rude ale acestuia s-au adunat în faţa sediului Poliţiei, exprimându-şi totodată nemulţumirea că nu au reuşit să-l vadă pe Anghel.

Avocatul acestuia a declarat că nu a depus încă la dosar anumite probe pe care le are.

Fiul lui Bercea Mondial, condamnat la cinci ani şi trei luni de închisoare pentru complicitate la tentativă de omor, a fost transferat, zilele trecute, de la Penitenciarul Colibaşi la Penitenciarul Poarta Albă, pentru a fi audiat în dosarul în care procurorii DNA - Serviciul teritorial Constanţa fac cercetări privind şantajul reclamat de Mircea Băsescu.

La începutul lunii iunie, ginerele şi fiica lui Mondial au fost prinşi în flagrant în timp ce-l şantajau pe Mircea Băsescu, ameninţându-l cu darea în vileag a unor pretinse fapte de corupţie dacă nu le va da suma de 280.000 de euro.

În urma flagrantului realizat de procurorii anticorupţie, Marius Constantin a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar faţă de soţia sa, Izaura Anghel, şi un minor în vârstă de 17 ani s-a dispus măsura controlului judiciar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ