Dragnea, despre alegerile pentru șefia PSD: Duminică voi vota la Turnu Măgurele

| 09 oct, 14:01

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că va vota duminică la Turnu Măgurele pentru funcția de președinte al partidului, el fiind de altfel singurul candidat, iar în jurul orei 21,00 va organiza o conferință de presă pentru a arăta care a fost prezența la vot.

"Voi vota în localitatea unde se află organizația de partid din care fac parte, adică la Turnu Măgurele, la ora 11,00, acolo unde colegii mei au organizat secția de vot, se pare că este în incinta unei clădiri unde a fost cinematograful Flacăra. Rezultatele cred că vor fi, ca și prezență finală, pentru că ne interesează pe toți participarea la vot — pentru noi este foarte important că dacă nu toți membrii, un procent mare din membri de partid să participe la această acțiune—, vom avea prezența la vot în jurul orelor 20,00, când este limita procesului de votare", a spus Dragnea într-o conferință de presă.

El a adăugat că rezultatele de la vot vor fi centralizate după închiderea urnelor.

"În jurul orei 21,00 organizăm o conferință de presă pentru a prezenta aceste rezultate, nu mai devreme, pentru că toți așteptăm meciul România — Ins. Feroe. Eu am fost aseară (joi — n.r.) pe stadion, sper că nu a fost niciun cardiac pe stadion. Speranța moare ultima și dincolo de rezultatul alegerilor noastre, cred că toată țara așteaptă să ne calificăm pentru Euro 2016", a menționat Dragnea.

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este singurul candidat la alegerile interne de partid de duminică pentru șefia social-democraților. În cursa electorală de partid a rămas doar Liviu Dragnea, după ce candidaturile lui Daniel Savu și Șerban Nicolae au fost respinse de Comitetul Executiv Național al PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ