Dragnea, despre iniţiativa lui Tăriceanu: E mai greu să refacem USL, PNL a ieşit spărgând uşile

| 13 iun, 2014

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost întrebat, vineri, ce şanse dă refacerii USL, având în vedere iniţiativa lansată recent de Călin Popescu-Tăriceanu, el arătând că, juridic, USL nu a murit şi că, formal, este mai greu de refăcut, având în vedere că PNL a ieşit "spărgând uşile şi geamurile".

"Spiritul USL nu a murit niciodată şi nu va muri, pentru că este spiritul a 60% din populaţia României. Obiectivele asumate de noi în campania electorală în 2012 rămân în continuare asumate de noi şi le avem în continuare ca şi ţinte de îndeplinit", a subliniat Dragnea.

El a arătat că USL nu a fost desfiinţată din punct de vedere juridic. "Ca şi structură juridică, USL nu a murit, pentru că nu a fost desfiinţată. Ca şi structură formală, să spunem, din moment ce PNL a ieşit spărgând uşile şi geamurile, e mai greu să se refacă USL", a adăugat Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ