Dragnea, despre telefonul primit de la ZTE: am promis că, dacă este în regulă, renunţ la ce am acum

| 21 mar, 2014

Vicepremierul Liviu Dragnea, aflat în China, a primit un telefon cadou la finalul vizitei efectuate, vineri, la sediul companiei chineze ZTE şi a promis managerilor companiei că îl va folosi şi va renunţa la smartphone-ul pe care îl utilizează în prezent, dacă va fi mulţumit de noul aparat.

"Am primit un telefon, o declar public, este cadou declarat. O să fie resoftat în România ca să-l pot folosi şi am promis că, dacă este în regulă, am să-l şi folosesc şi renunţ la ce am acum", a spus Dragnea, conform Mediafax.

ZTE Corporation a fost înfiinţat în 1985, la Shenzhen, şi derulează în prezent activităţi în peste 140 de ţări, fiind cel mai mare operator chinez de telecomunicaţii listat la bursa din Hong Kong şi la cea din Shenzhen.

ZTE produce echipamente pentru reţele de telecomunicaţii fixe, mobile, pentru reţele optice şi de date, şi pentru reţele inteligente şi de ultimă generaţie.

Vicepremierul se află, în perioada 20-26 martie, în vizită de lucru în China, el fiind şi coordonatorul Comitetului interministerial pentru monitorizarea îndeplinirii angajamentelor asumate de România cu ocazia Reuniunii, la Bucureşti, în 26 noiembrie 2013, a şefilor de Guvern ai Republicii Populare Chineze şi statelor Europei Centrale şi de Est. Comitetul a fost înfiinţat în decembrie 2013.

Tag-uri: liviu dragnea, ZTE
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ