Dragnea: După alegeri, USL se va reface. Ce îi răspunde Alina Gorghiu

| 07 noi, 2014

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că după alegerile prezidenţiale USL se va reface, purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, replicând că 'fiecare are dreptul să viseze tot ceea ce-şi doreşte'.

'Nu putem să-l luăm efectiv în proprietate (n.r. sediul), ci în sensul că eu cred că USL se va reface. (...) USL se va reface după alegeri şi o să avem întâlnirile USL tot aici unde am avut prima dată. Aici a avut loc prima întâlnire între Crin Antonescu, Victor Ponta, Radu Stroe şi cu mine şi atunci ne-am hotărât că USL va avea loc în această clădire', a spus Dragnea, după ce a participat la negocierile cu echipa de campanie a ACL cu privire la organizarea unei dezbateri prezidenţiale. 

El a susţinut că USL se va reface fără Klaus Iohannis, într-o formulă foarte apropiată de cea care a fost înainte. Dragnea a precizat că sunt foarte mulţi lideri judeţeni şi membri PNL care vorbesc foarte serios de refacerea USL, arătând că aceştia au început să înţeleagă faptul că decizia de rupere a USL a fost greşită. 

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, referitor la aceste declaraţii, că 'fiecare are dreptul să viseze la tot ceea ce-şi doreşte'. 

'Câţi din PSD mă sună, vă spun şi nu-i frumos că aş distruge încrederea colegilor din PSD, şi îmi spun că se chinuie să facă faţă acestei campanii doar şi doar pentru că Victor Ponta a promis că dă legea amnistiei şi graţierii ca să fie ei salvaţi după, ca atare eu declar ceva ce îmi spun pesediştii, dl. Dragnea spune şi dânsul ce vrea, a declarat şi că se face turism electoral în Teleorman. Despre ce vorbim. Dl. Dragnea şi în campania de europarlamentare a spus acelaşi lucru, că se reface USL-ul, o spune şi astăzi, a folosit afişaj în campania pentru europarlamentare şi Înalta Curte a spus că este în mod ilegal acel USL, dar nu este nicio problemă, fiecare are dreptul în viaţă să viseze la tot ce îşi doreşte', a spus Gorghiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 noi, 2014
alexandru valeriu pantelimonv
Ce noroc pe PSD ca n-are asmenea nevertrebrate care-si sun si comentatori .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ