Dragnea: Listele de candidaţi PSD nu se vor face pe ochi frumoşi sau prietenii

| 10 dec, 17:16

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Buzău, că 'în circa o săptămână organizaţiile judeţene vor înainta propunerile de candidaţi pentru municipii şi oraşe', iar 'listele nu se vor face pe ochi frumoşi sau pe prietenii, mai mult sau mai puţin legitime", transmite Agerpres.

'Listele se vor face şi în funcţie de aceste criterii din Codul de etică şi conduită, de caracterul fiecărui doritor să intre în Parlament şi de activitatea parlamentară a celui care ocupă un loc în Parlament în această perioadă şi de prezenţa la serviciu, la Parlament, şi despre implicarea politică în organizaţie şi sprijinul dat organizaţiei', a afirmat Dragnea. 

El a subliniat că pe liste trebuie să fie candidaţi care să nu uite după ce vor fi aleşi care sunt politicile publice ale partidului. 

'Se vor face liste în aşa fel încât când vom merge în faţa cetăţenilor şi cu primarii şi cu consilierii locali şi judeţeni şi parlamentari să fie oameni cu care pe de o parte să ne mândrim şi, pe de altă parte, oameni în care să avem încredere că odată ajunşi în funcţie, nu uită că acest partid are nişte politici publice orientate în special pentru bunăstarea cetăţeanului', a spus preşedintele PSD. 

Dragnea a refuzat să dea un pronostic pentru alegerile locale şi parlamentare, dar a precizat că 'la cum merge acum, PSD are prima şansă şi o şansă bună'. 

Liderul PSD a participat joi la şedinţa Comitetul Executiv al PSD Buzău, la care au fost prezenţi circa 200 de membri PSD, primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni, parlamentari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ